Forquilla de Plata 2018

dTapes és una iniciativa que no només posava en valor la marca de la ciutat de Tarragona, sinó que suposava un clar impuls envers una activitat empresarial que defineix el territori, tot realçant, un dels seus grans actius: la gastronomia.

El Tarragona dTapes, el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya, ha estat un èxit sense precedents des de que es va idear a l’any 2008 de la mà de la Cambra de Tarragona. Tant és així que si avui tenim iniciatives semblants arreu del país ho devem a pioners com l’Albert Abelló, llavors president de la Corporació tarragonina.

Amb aquests precedents, l’Associació d’Hostaleria de Tarragona tenia molt clar que calia recuperar el Tarragona dTapes, tornar-lo a posar en marxa i retornar-lo als restauradors. L’entesa i la col·laboració de la Cambra en aquest propòsit va ser absoluta, i això és d’agrair ja que palesa, una vegada més, el seu compromís amb un dels motors del turisme com ho és la restauració.

Deja una respuesta